El futur segons Drucker

“La millor manera de predir el futur és creant-lo”. Aquesta excepcional frase de Drucker està ara absolutament a l’ordre del dia. Quan les forces de l’entorn ens pressionen i la incertesa ens angoixa, la milor fórmula és liderar el futur, dissenyant-lo, prenent decisions. O canviem nosaltres de forma proactiva o ens canviaran. El millor exponent d’acte creatiu és elaborar una visió de futur (personal i professional) i executar-la.

Esta entrada fue publicada en Cita Peter Drucker. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.